Pro Skin Treatments

Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor ieder die zijn huidconditie wil verbeteren, jong, oud ,licht, donker,...

ProSkin 45  Clear Start

Een behandeling gericht op de jonge (acné) huid , reinigen, verweken van de huid en verwijderen van comedonen + huidadvies staan hier centraal. 

€49

 

ProSkin 75

Een uitgebreide gezichtsbehandeling( incl. epileren), volledig op uw maat en afgestemd op uw huidbehoefte.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van profession-only producten, geëxfolieerd tussen level 1 en 3 en ondersteunt door handapparatuur.

€82-€90
afhankelijk van de exfoliant en het masker

 

ProSkin Expert Active

 

Hier wordt onze ProSkin75 naar een hoger niveau getilt door het gebruik van hoogwaardige apparatuur, nl. BT-Nano (spierversteviging)

*(meer info)  en/of  Wet/Dry Microdermabrasie**(meer info) met een onmiddellijk stralend resultaat! Zowel BT-Nano als Microdermabrasie kunnen als unieke behandeling uitgevoerd worden, bij voorkeur in kuurverband.

Microdermabrasie (wordt 3x gebruikt in 1 verzorging)

extra bij gelaatsverzorging
€15

BT-Nano : zone BT-Cocktail  (contour van het gelaat)

zone Invisible Expression (fronsrimpels voorhoofd)

Bt-Nano: 1 zone extra bij gelaatsverzorging

€15

 

+ microdermabrasie
€25

Bt-Nano: 2 zones extra bij gelaatsverzorging 

€25

 

+ microdermabrasie
€40

 

Kuurbehandelingen:

BT-Nano: 1 zone

€45
kuur van 6   -10%

BT-Nano: 2 zones

€70
kuur van 6 -10%
(incl.microdermabrasie bij de reiniging)

 

Microdermabrasie: Pre Cleanse, 2e reiniging met Microdermabrasie, exfoliant level 3 met Microdermabrasie en Ionactive serum inbrengen met de Hydrodermabrasie.

€59
in kuur van 6    -10%

In combinatie met 2 zones BT-Nano

€80
kuur van 6    -10%

IonActive Power Treatment

IonActive Power Treatment is een behandeling waarin geavanceerde ingredienten optimaal door de huid worden opgenomen door een combinatie van massage en techniek.

De ionactives zijn elektrisch geladen waardoor ze kunnen geioniseerd worden ( bv. door ultrasound) en zo de penetratie van het product verhogen en het resultaat van de behandeling verlengen.

Ieder IonActive is geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:

  • Retino l1%: verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering
  • Oligopeptide: verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen
  • Niacinamide: vermindert en voorkomt onzuiverheden
  • Hyaluronzuur: hydrateert de gedeshydrateerde en/of gevoelige huid

Naast de 4 ionactives is er tijdens de behandeling keuze uit  2 gelloids: een exothermische (verwarmende) en endothermische (verkoelende). Gelloids zijn een kruising tussen een massagecrème en een masker. Ze worden over een IonActive aangebracht en geactiveerd door massage of een koud/warm apparaat, om de actieve ingrediënten als het ware te verzegelen op en in de huid. Tijdens de rustfase van de gelloid wordt er een hand-en armmassage uitgevoerd.

Kan als unieke behandeling , maar zéér geschikt en aan te raden in kuur.

 

Prijs per behandeling
€99

 

Kuur van 4 behandelingen
€336 (15% korting)

 

Pro Power Peel

Pro Power Peel 30

Ervaar de kracht van de Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op huidzorgen zoals  huidveroudering, hyperpigmentatie , huidontstekingen, ....door celvernieuwing, zorgt voor een direct resultaat en een minimale hersteltijd. Deze 30min behandeling is de ideale opstap naar de uitgbreidere en intensievere Pro Power Peel 60.

Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgrichtlijnen   

 

€59

 

Pro Power Peel 60

(incl. hals & décolleté) onze krachtigste peeling ooit. Deze geavanceerde behandeling laat ons toe zéér gepersonaliseerd te werken, laag op laag met als resultaat huidverbetetering op het hoogste niveau.

Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgrichtlijnen

 

€110

 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 à 3 weken.

De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin afgewisseld worden.

10% korting op een kuur vanaf 3 behandelingen om de 2 à 3 weken.

Read more

Biosurface Peel

Wat houdt de Biosurface Peel in?

Biosurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van de huidvernieuwing. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

Waarom kiezen voor Biosurface Peel?

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een tradiotionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot tradiotionele chemische peelings, raakt de huid bij de Biosurface Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Biosurface Peel ondergaat.

Hoe werkt het?

Biosurface Peel is ontworpen om samen te werken met de huid ipv deze tegen te werken. De Biosurface Peel zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwt. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.

Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, helpt bij het oplossen van overtollig en dode huidcellen.
Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediênten beter in de huid doordringen.
Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is.
Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Bij wie en hoe vaak zetten we de Biosurface Peel in?

De Biosurface Peel geven we bij voorkeur in kuurverband. Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin de nazorginstructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3, 4 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.
De Biosurface Peel zetten we effectief in bij het behandelen van de volgende huidcondities:

  • Ruwe huid
  • Tekenen van zonschade
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onzuiverheden
  • Verstoppingen
  • (Hyper)pigmentatie
Mag ik de Biosurface Peel ondergaan?

Aan de hand van een intake gesprek en Face Mappinghuidanalyse zal er bepaald worden of uw huid geschikt is voor de Biosurface Peel. Voorwaarde: voorafgaand heeft u minimaal 1x een Dermaolgicabehandeling AR35 ondergaan , met een Exfoliatie-Level niveau 3, Biosurface Peel is Level 4. U wordt op de hoogte gebracht van de richtlijnen die u dient te volgen vooraf, tijdens en na de behandeling.

Hoe ziet de huid er uit na een behandeling?

Direct na een Biosurface Peel-behandeling kan de huid roder en gevoelige zijn dan normaal. Het is mogelijk dat de huid binnen de week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een venieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de JUISTE nazorg wordt gehanteerd.

 

Prijs per behandeling
€87

 

Kuur van 3 behandelingen
(5% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit (ter waarde van 29.95))
€322

 

Kuur van 4 behandelingen
(7% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit)
€377

 

Kuur van 6 behandelingen
(10% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit )
€517