Biosurface Peel

Wat houdt de Biosurface Peel in?

Biosurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van de huidvernieuwing. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

Waarom kiezen voor Biosurface Peel?

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een tradiotionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot tradiotionele chemische peelings, raakt de huid bij de Biosurface Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Biosurface Peel ondergaat.

Hoe werkt het?

Biosurface Peel is ontworpen om samen te werken met de huid ipv deze tegen te werken. De Biosurface Peel zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwt. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.

Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, helpt bij het oplossen van overtollig en dode huidcellen.
Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediênten beter in de huid doordringen.
Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is.
Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Bij wie en hoe vaak zetten we de Biosurface Peel in?

De Biosurface Peel geven we bij voorkeur in kuurverband. Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin de nazorginstructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3, 4 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.
De Biosurface Peel zetten we effectief in bij het behandelen van de volgende huidcondities:

  • Ruwe huid
  • Tekenen van zonschade
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onzuiverheden
  • Verstoppingen
  • (Hyper)pigmentatie
Mag ik de Biosurface Peel ondergaan?

Aan de hand van een intake gesprek en Face Mappinghuidanalyse zal er bepaald worden of uw huid geschikt is voor de Biosurface Peel. Voorwaarde: voorafgaand heeft u minimaal 1x een Dermaolgicabehandeling AR35 ondergaan , met een Exfoliatie-Level niveau 3, Biosurface Peel is Level 4. U wordt op de hoogte gebracht van de richtlijnen die u dient te volgen vooraf, tijdens en na de behandeling.

Hoe ziet de huid er uit na een behandeling?

Direct na een Biosurface Peel-behandeling kan de huid roder en gevoelige zijn dan normaal. Het is mogelijk dat de huid binnen de week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een venieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de JUISTE nazorg wordt gehanteerd.

 

Prijs per behandeling
€87

 

Kuur van 3 behandelingen
(5% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit (ter waarde van 29.95))
€322

 

Kuur van 4 behandelingen
(7% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit)
€377

 

Kuur van 6 behandelingen
(10% korting op de behandelingen en op de Ultra Calming SPF 30 + gratis after care kit )
€517