Microdermabrasie

Wet/dry microdermabrasie: (Bio-Hydroderm Trinity)

Dit is een de nieuwe generatie geavanceerde microdermabrasie, waarbij de huid geexfolieerd wordt zonder te irriteren. Het exfoliatieproces zal de celvernieuwing bevorderen, een doffe, droge huid hydrateren, ontstekingen verminderen , pigmentvlekken verhelderen.....

Hoezo wet/dry? 

De Bio-Hydroderm Trinity technologie lift de huid zachtjes om zo in contact te komen met de speciaal ontworpen schijf omhuld met diamant ipv losse korundkristallen op het huidoppervlak te gebruiken. De gebruikte schijf is afhankelijk van de conditie van de huid en van het vereiste niveau van exfoliatie. Tijdens dit proces wordt de huid tevens gekoeld, gevoed en gehydrateerd . Het kan ingezet worden samen met het reinigingsproduct , de exfoliant en het inbrengen van het serum.

Waarvoor kan het ingezet worden?

  • voor een extra grondige exfoliatie;
  • verminderen van fijne lijntjes;
  • hydrateert de vermoeide, vochtarme huid;
  • bevordert de teint en stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen;
  • verzacht de huid die gevoelig is voor acné en vervaagd de bestaande acnélittekens.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een gladde, grondig geexfolieerde, gehydrateerde en stralende huid ZONDER irritatie! De wet/dry microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes (incl. de gevoelige)en kan bij elke gelaatsverzorging ingezet worden voor een onmiddellijke opfrissing van de huid. Voor een huidcorrigerend resultaat is een kuur aangewezen bv. wekelijks of 2 keer per maand.