Pro Power Peel

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

Hier werken we met natuurlijke zuren die de bovenste huidlagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren van de textuur en de uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules mer verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen 1 behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we verschillende huidzorgen in één keer aan.

Waarvoor kan het ingezet worden ?

Het is een ideale behandeling voor verschillende huidzorgen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acné, fijne lijntjes, deshydratatie......

Wat is het resultaat ?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat. Tijdens de Pro Power Peel worden er geen extracties (verwijderen van onzuiverheden)  uitgevoerd, alsook geen ontharing met wax. Indien dit wenselijk is,  raden we aan een week vooraf langs te komen om dit te laten uitvoeren.

Nazorg instructies

Direct na de peeling  kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal en  kan deze droog en gespannen aanvoelen. Het is mogelijk dat de huid binnen de week gaat  schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat zijn deze symptomen héél normaal. Deze zullen snel verdwijnen wanneer de JUISTE nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg start bij het juiste advies over de nazorgrichtlijnen en de nazorg producten die gebruikt dienen te worden na de peeling.

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping –huidanalyse kan er bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is. De huid dient een gezonde huidbarrièr te hebben ( dus niet bij extreem vochtarme huid, eczeem, psoriasis) en voorbereid te zijn door eerdere dermalogica behandelingen met exfolianten. Lees onze voorzorgrichtlijnen hierover.

Heb je nog nooit een gelaatsverzorging bij ons ondergaan ?

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we jouw huid eerst leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent : eerst een ProSkin Expert Active ondergaan ter voorbereiding van de Pro Power Peel.