in Gelaat

CARE PERSONAL BEAUTY

HUIDANALYSE : €45 

Weet jij wat je huid écht nodig heeft ? Met de EF SKIN VISION meten we negen parameters die samen je unieke SKIN ID vormen. Die meting kan een echte eyeopener zijn.

Want misschien smeer je antirimpelcrème terwijl je huid eigenlijk meer baat heeft bij diepe hydratatie om droogtelijntjes weg te werken. Droogtelijntjes zijn te wijten aan tekort aan vocht, terwijl rimpels veroorzaakt worden door te weinig collageen en elastine. En wist je dat ook een vette huid toch vocht te kort kan hebben ? De EF SKIN VISION bepaalt hoe het met jouw huid gesteld is zodat we zowel de behandeling in de salon als je dagelijkse thuisverzorging precies op je huididentiteit kunnen afstemmen.

 

SKIN VERZORGINGEN : Bij een gelaatsverzorging is een huidanalyse steeds GRATIS, deze zal na 6 maanden herhaald worden . Bij onverwachte veranderingen in de huid kan dit eerder gebeuren.

Welke verzorging heeft jouw huid nodig ? Pas een zonvakantie achter de rug? of een stressvolle periode? een stevige detox nodig? Er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met het EF SKIN CARE-verzorgingsapparaat meer aangewezen. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen. Er zijn 3 niveau's : Expert, Advanced of High Tech.

 

EXPERT : €86.50

De EXPERT-verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw SKIN ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid.

ADVANCED CLEAN CARE : €51.50

Je huid wordt gereinigd met behulp van het EF SKIN CARE-apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

ADVANCED GLOW : €105.00

Een zuurstofgevende verzorging die de meest doffe huid terug een mooie glans geeft. De huid is perfect gereinigd door de dubbele exfoliatie. De teint wordt geëgaliseerd, we laten de huid heropleven en stralen dankzij de Oxy Booster. De huid is glad, gezuiverd en straalt dankzij het peel-off Glow Mask.

ADVANCED YOUTH : €105.00

Verhelderende, herstellende verzorging . De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De Sono Lifter zorgt dat producten dieper in de huid worden gesluisd, werkt ontstekingsremmend en verbetert rimpels en acnélittekens. Resulaat : een heldere, frisse huid.

ADVANCED ANTI-AGING : €105.00

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter, deze bestrijdt daarbij rimpels en littekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.

ADVANCED LIFTING : €105.00

Liftende anti-agingverzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden de producten dieper ingesluisd met de Sono Lifter, en worden rimpels aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener

HIGH TECH : €135.00

De High Tech-verzorging verenigt de 4 Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter, daarbij bestrijden we ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid en frissen we de huid op. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger, strakker en egaler uit.

 

in Gelaat

SUPERBOOST & BIOFEEDBACK

Tijdens de veroudering verliezen we spiermassa, vooral zichtbaar op het voorhoofd, de wangen of de hals. Daardoor daalt de spanning en krijgen we verzakking van de wenkbrauwen, de wangen of de hals. De spieren trachten dit te compenseren door samen te trekken en gaan onvrijwillige plooien vormen, zoals fronsen, neus/lip plooi en hangende mondhoeken. Ook op het voorhoofd  en rond de ogen wordt de zwakte van de spier gecompenseerd door samentrekking.

No-needle infusion : infiltratie zonder naalden

Met DE SUPERBOOST  bewandelen we een nieuwe weg om actieve vloeistoffen in alle zachtheid voorbij de huidbarrière te krijgen ZONDER het gebruik van naalden: we gebruiken de huidopeningen als toegang naar de diepe kanalen. De fijne buisjes waarin zweet- en talgklieren uitmonden, dringen tot diep in de dermis. De laag die de wanden van deze kanalen bekleden, laten veel meer stoffen door dan de epidermis aan het huidoppervlak, terwijl hun oppervlakte zes keer groter is dan die van de epidermis. Zo vormen die huidkanaaltjes een soort sluiproute. Deze weg is ideaal voorde behandeling van huidveroudering, pigmentvlekken en acné .

Biofeedback

Een netwerk van zenuwbanen verbindt onze hersenen met onze organen. Ons grootste orgaan is onze huid ! Langs ontelbare zenuwvezels is er een constante stroom van informatie en feedback. Precies uit dat netwerk haalt onze huid haar degelijkheid. Met de jaren ontstaat er natuurlijke "slijtage", maar onze huid past kleur en soepelheid aan aan de omstandigheden. Zelfs stukken getransplanteerde huid nemen probleemloos hun plaats in. Hoe is dat allemaal mogelijk ? Het geheim zit in de BIOFEEDBACK !

Structuren die voortdurend met elkaar in verbinding staan, overleven beter dan een hiërarchie waarin eenrichtingsverkeer de norm is. Het menselijk lichaam toont perfect hoe het moet, met constante feedback tussen de hersenen en de cellen en de organen. Helaas verzwakt die uitwisseling met de jaren, of ze wordt onderbroken door ziektes. Om de communicatie te herstellen grijpen we naar de techniek van biofeedback. Vooral na herseninfarcten of bij spastische spierstrekkingen leverde die al resultaten op spierfuncties. Topsporters gebruiken biofeedback om meer controle te krijgen over hun ademhaling en hartslag, en zo hun prestaties te boosten. Ook tegen huidveroudering kunnen we deze techniek inzetten. Dit is volkomen pijnloos en werkt het beste in kuurvorm. BIOFEEDBACK herstelt de communicatie van de gelaatsspieren met de hersenen waardoor de huid zich weer kan herstellen en verslapte spieren weer versterken en verkrampte spieren terug ontspannen. 

 

Prijzen : 

SUPERBOOST gelaat : €85.00

SUPERBOOST gelaat & hals :  €120.00

SUPERBOOST & BIOFEEDBACK gelaat : €150.00

SUPERBOOST & BIOFEEDBACK gelaat & hals : €180.00

KUUR 4 BEURTEN (2, 3 max 4 weken tussen elke behandeling ) SUPERBOOST & BIOFEEDBACK gelaat & hals : €550.00

 

 

Pro Power Peel

Meer info over de Pro Power Peel

Pro Power Peel 30

Ervaar de kracht van de Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op huidzorgen zoals  huidveroudering, hyperpigmentatie , huidontstekingen, ....door celvernieuwing, zorgt voor een direct resultaat en een minimale hersteltijd. Deze 30min. behandeling is de ideale opstap naar de uitgebreidere en intensievere Pro Power Peel 60.

Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgrichtlijnen.

 

€59

 

Pro Power Peel 60

(Incl. hals & decolleté) onze krachtigste peeling ooit. Deze geavanceerde behandeling laat ons toe zéér gepersonaliseerd te werken, laag op laag met als resultaat huidverbetering op het hoogste niveau.

Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgrichtlijnen.

 

€110

 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 à 3 weken.

De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin afgewisseld worden.

10% korting op een kuur vanaf 3 behandelingen om de 2 à 3 weken.

 

Pro Skin Treatments

Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor ieder die zijn huidconditie wil verbeteren, jong, oud ,licht, donker,...

ProSkin 45  Clear Start

Een behandeling gericht op de jonge (acné) huid , reinigen, verweken van de huid en verwijderen van comedonen + huidadvies staan hier centraal. 

€51,50

 

ProSkin 75

Een uitgebreide gezichtsbehandeling( incl. epileren), volledig op uw maat en afgestemd op uw huidbehoefte.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van profession-only producten, geëxfolieerd tussen level 1 en 3 en ondersteunt door handapparatuur.

€84,50-€92,50
afhankelijk van de exfoliant en het masker

 

ProSkin Expert Active

 

Hier wordt onze ProSkin75 naar een hoger niveau getilt door het gebruik van hoogwaardige apparatuur, nl. BT-Nano microcurrent – spierversteviging en/of Wet/Dry Microdermabrasie met een onmiddellijk stralend resultaat! Zowel BT-Nano als Microdermabrasie kunnen als unieke behandeling uitgevoerd worden, bij voorkeur in kuurverband.

Microdermabrasie (wordt 3x gebruikt in 1 verzorging)

extra bij gelaatsverzorging
€17,50

BT-Nano : zone BT-Cocktail  (contour van het gelaat)

zone Invisible Expression (fronsrimpels voorhoofd)

Bt-Nano: 1 zone extra bij gelaatsverzorging

€17,50

 

+ microdermabrasie
€27,50

Bt-Nano: 2 zones extra bij gelaatsverzorging 

€27,50

 

+ microdermabrasie
€42,50

 

Kuurbehandelingen:

BT-Nano: 1 zone

€47,50
kuur van 6   -10%

BT-Nano: 2 zones

€72,50
kuur van 6 -10%
(incl.microdermabrasie bij de reiniging)

 

Microdermabrasie: Pre Cleanse, 2e reiniging met Microdermabrasie, exfoliant level 3 met Microdermabrasie en Ionactive serum inbrengen met de Hydrodermabrasie.

€61,50
in kuur van 6    -10%

In combinatie met 2 zones BT-Nano

€82,50
kuur van 6    -10%