CARE PERSONAL BEAUTY

in Gelaat

HUIDANALYSE : €45 

Weet jij wat je huid écht nodig heeft ? Met de EF SKIN VISION meten we negen parameters die samen je unieke SKIN ID vormen. Die meting kan een echte eyeopener zijn.

Want misschien smeer je antirimpelcrème terwijl je huid eigenlijk meer baat heeft bij diepe hydratatie om droogtelijntjes weg te werken. Droogtelijntjes zijn te wijten aan tekort aan vocht, terwijl rimpels veroorzaakt worden door te weinig collageen en elastine. En wist je dat ook een vette huid toch vocht te kort kan hebben ? De EF SKIN VISION bepaalt hoe het met jouw huid gesteld is zodat we zowel de behandeling in de salon als je dagelijkse thuisverzorging precies op je huididentiteit kunnen afstemmen.

 

SKIN VERZORGINGEN : Bij een gelaatsverzorging is een huidanalyse steeds GRATIS, deze zal na 6 maanden herhaald worden . Bij onverwachte veranderingen in de huid kan dit eerder gebeuren.

Welke verzorging heeft jouw huid nodig ? Pas een zonvakantie achter de rug? of een stressvolle periode? een stevige detox nodig? Er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met het EF SKIN CARE-verzorgingsapparaat meer aangewezen. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen. Er zijn 3 niveau's : Expert, Advanced of High Tech.

 

EXPERT : €86.50

De EXPERT-verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw SKIN ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid.

ADVANCED CLEAN CARE : €51.50

Je huid wordt gereinigd met behulp van het EF SKIN CARE-apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

ADVANCED GLOW : €105.00

Een zuurstofgevende verzorging die de meest doffe huid terug een mooie glans geeft. De huid is perfect gereinigd door de dubbele exfoliatie. De teint wordt geëgaliseerd, we laten de huid heropleven en stralen dankzij de Oxy Booster. De huid is glad, gezuiverd en straalt dankzij het peel-off Glow Mask.

ADVANCED YOUTH : €105.00

Verhelderende, herstellende verzorging . De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De Sono Lifter zorgt dat producten dieper in de huid worden gesluisd, werkt ontstekingsremmend en verbetert rimpels en acnélittekens. Resulaat : een heldere, frisse huid.

ADVANCED ANTI-AGING : €105.00

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter, deze bestrijdt daarbij rimpels en littekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.

ADVANCED LIFTING : €105.00

Liftende anti-agingverzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden de producten dieper ingesluisd met de Sono Lifter, en worden rimpels aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener

HIGH TECH : €135.00

De High Tech-verzorging verenigt de 4 Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter, daarbij bestrijden we ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid en frissen we de huid op. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger, strakker en egaler uit.