in Lichaam

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke massage tijdens een zalige periode die ook ongemakken kan veroorzaken.

Pijnlijke nek en schouders, zware benen, slecht slapen,...

De massage wordt uitgevoerd terwijl de klant op haar zij ligt, een weldaad voor moeder en baby!!!

Voetbad - massage 2 zijden + buik

55 min.
€69.50

 

Voetbad - massage 2 zijden en buik + massage gelaat en hoofdhuid.

80 min.
€87.50
in Lichaam

Hotstonemassage

Hotstonemassage is een gecombineerde vorm van manuele massage, thermotherapie en aromatherapie. De thermotherapie bestaat uit het gebruik van lavastenen, die de warmte zéér goed kunnen vasthouden en waardoor er een diepere ontspanning ontstaat op de spieren alsook een betere doorbloeding en het draineren van de lymfe (afvalstoffen). Elk deel van het lichaam wordt eerst manueel gemasseerd en daarna met de hotstones. Het gebruik van de aromatische massagecrème van Decléor geeft nog een extra ontspanning van de geest.

Hotstone lichaam

60 min.
€79,50

 

Hotstone lichaam en gelaat

90 min.
€94.50

 

Hotstone rug

35 min.
€44.50
in Lichaam

Cavitatie

De nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen of voor het aanpakken van hardnekkige cellulite, het alternatief voor liposuctie!

CAVITATIE VIA ULTRASOUND & RODE LED

De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones. Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen. C-CAV Pro bestrijdt met de nieuwste techniek die vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvend resultaat is te vergelijken met liposuctie De CAVITATIE behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Al na één behandeling kan er soms een omtrekvermindering van 2cm (en meer) gemeten worden. CAVITATIE is op dit moment ook de enige manier om cellulitis blijvend aan te pakken . Deze technologie zorgt voor een betere bloedcirculatie in de lichaamscellen,en een betere werking van het lymfesysteem. Daardoor wordt de huidoppervlakte gladder en verdwijnt de gehate sinaasappelhuid. Om een optimaal resultaat te bekomen, zijn er verschillende sessies nodig ( 6à 8) met nadien, afhankelijk van persoon tot persoon , een onderhoudsbeurt van 1 maal per maand. Soms is het probleem heel klein, bv. kleedje voor het feestje volgende week zit wat krap , en kunnen 2 sessies voldoende zijn. Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen.

Behandelzones

  • Buik/maag
  • Heupen
  • Dijen
  • Lovehandles
  • Rug
  • Benen
  • Billen
  • Rug

 

Prijs per zone:

€ 62

 

Vanaf 4 sessies en betaling in 1 keer:

€ 52 per zone

 


Bij aanvang van de behandeling wordt een uitgebreid intakeformulier ingevuld en bij elke sessie wordt er zorgvuldig gemeten en de resultaten genoteerd.